Finn den beste overmadrassen for deg

Det er flere grunner til å ha en overmadrass. For det første er den med til å forbedre komforten i sengen din. Den gir støtte og dermed en bedre og mer stabil nattesøvn. En overmadrass er dessuten med til å forlenge levetiden på sengen din betraktlig. En god overmadrass er derfor en god investering, siden en overmadrass som regel er langt billigere enn en helt ny seng.

Et godt sovemiljø

Det er viktig med et godt sovemiljø på soverommet. Det skal hverken være for fuktig eller for tørt, eller for kaldt eller for varmt. De aller beste overmadrassene er med til å skape en godt sovemiljø, fordi de både er allergivennlige og temperaturregulerende. Det betyr blant annet at sengen ikke blir for varm om sommeren eller for kald om vinteren. Dessuten er det viktig at de er laget av så gode og naturlige materialer som overhodet mulig.

En overmadrass skal være god for deg og helst være produsert på en bæredyktig måte og av bæredyktige materialer. En god nattesøvn er alfa og omega for at vi overhodet kan fungere om dagen. Det skal være så få unaturlige og forstyrrende elementer som overhodet mulig som kan forstyrre den. Derfor er en god overmadrass av naturlige materialer er et sikkert valg, og et viktig element i jakten på den gode søvnen. Nedenfor presenterer vi 3 forskjellige overmadrasser. Alle overmadrassene er av særdeles høy kvalitet, allergivennlige og produsert av naturlige materialer.

Cloud Latex overmadrassbeste overmadrasser

→ Du kan lese mer om og bestille Latex Cloud her

Denne overmadrassen er produsert i Belgia, og er bygget opp omkring en kjerne av den aller mykeste, mest elastiske og støttende latexvarianten som finnes. Kjernen er ikke produsert som ved allminnelige overmadrasser, men ved vulkanisering. Det betyr at latexen er forarbeidet ved ekstremt høye temperaturer, noe som sikrer en mer homogen cellestruktur, og dermed bedre komfort. Når cellestrukturen er homogen, så samarbeider de enkelte cellene i større grad enn tilfellet er ved allminnelige overmadrasser.Resultatet er en overmadrass med et sublimt komfortnivå og solid holdbarhet, noe du helt sikkert legger merke til med en gang du legger deg på den.

Kvaliteten på latexen er alfa og omega, og Cloud Latex har latex av den aller høyeste kvalitet. Her er det ingen ujevnheter eller unødvendig fyll, og latexvarianten i denne overmadrassen er den mest støttende og elastiske på markedet. Latexkjernen er på 5 centimeter, og er ventilerende og temperaturregulerende, noe som sikrer deg en dyp og uavbrudt søvn.

Cloud Latex er også enormt allergivennlig. Latex er et naturlig materiale, og derfor allergivennlig i seg selv. Men i tillegg har Cloud Latex fått en såkalt AEGIS-behandling, noe som gjør overmadrassen antibakteriell.

Individuell støtte

Når du legger deg ned på Cloud Latex, så kommer den ikke til å oppføre seg som en stor klump du synker ned i. Det er snarere tvert i mot. Denne overmadrassen består av millioner av celler, og hver eneste reagerer individuelt på den vekten som legges på og dytter tilbake etter behov. Med andre ord, så mottar skuldrene dine en annen støtte enn bena dine. Og den som ligger ved siden av deg vil også få en annerledes støtte enn det du får.

Cloud Latex tar hensyn til dine personlige behov, og tilpasser seg kroppen og liggeposisjonen din i løpet av natten. Overmadrassen er en fast madrass, og passer derfor til alle vektklasser.

Temprakon Advance overmadrassovermadrass best

→ Du kan lese mer om og bestille Temprakon Advance her

Hvis du vil sikre deg et behagelig søvnmiljø sommer som vinter, så er denne overmadrassen noe for deg. Den er utviklet med den dobbelte Space-sertifiseringen, noe som beyt at materialet vedlikeholder en behagelig og sund temperatur i sengen din hele natten. Overmadrassen er lun om vinteren og sval om sommeren.

Kjernen er av Waterlilly-skum, og yter en optimal trykkutlignende støtte. Skummet former seg etter kroppen din, og kroppsvekten din blir fordelt jevnt over hele madrassen.Den spesielle strukturen i skummet gjør det mulig for luften å sirkulere og bevege seg fritt i overmadrassen. Dermed avledes både fuktighet og varme, og du er sikret en fantastisk komfort hver eneste natt.

Progressiv overmadrass med vaskbart betrekk

Temprakon Advance er en allergivennlig, komfortabel og ventilerende overmadrass. Kjernen består av 4 centimeter Waterlilly-skum, og gir deg en dyp og sund støtteflate. Kjernen yter en progressiv støtte, og dytter tilbake når du legger deg på den. Du får dermed en omfattende støtte, uansett hvilken vektklasse du tilhører.

Temprakon Advance har et betrekk du enkelt som er enkel å ta av og på, slik at det kan vedlikeholdes og vaskes. Betrekket kan deles i to deler ved hjelp av en glidelås, og delene kan vaskes sammen eller hver for seg. Men husk at betrekket ikke kan tørkes i tørketrommelen, men strekkes ut og henges opp til tørk. Hvis du husker å gjøre dette en eller to ganger i året, så sikrer du deg en sund, komfortabel og ren overmadrass i mange år fremover.

3D Memory K60 overmadrassbest i test overmadrass

→ Du kan lese mer om og bestille 3D Memory K60 her

Med denne overmadrassen får du en fantastisk og myk overmadrass med perfekt trykkavlastning. Kjernen er laget av Memory Skum og er hele 6 cm tykk. Alle kvalitetsmadrasser med skum er kjennetegnet ved at de former seg etter kroppen din, og det gjør denne madrassen til gangs.

Et opplagt valg

Overmadrasser av skum av en dårligere kvalitet vil ikke kunne klare å regulere varme og kulde. Enten er de for varme om sommeren eller så er de for kalde om vinteren. Memory K60 har tatt høyde for dette og er derfor utstyrt med ventilerende og luftig trekk. Det gjør at madrassen puster vesentlig mye mer enn andre skummadrasser. Dessuten føles betrekket mykt og deilig mot huden. Overmadrassen er det opplagte valget for den som ikke vil gå på kompromiss med nattesøvnen sin.

Høy kvalitet

Overmadrassen er også enkel å holde ren. Betrekket er mulig å ta av og vaske, og er dessuten laget av et materiale av høy kvalitet. 3D Memory K60 kommer med en garanti på hele 5 år, noe som vitner om at du får en overmadrass med lang levetid av høy kvalitet. Du kan lese mer og bestille 3D Memory K60 her.

Mayan Green overmadrassbest overmadrass

→ Du kan lese mer om og bestille Mayan Green her

For alle dem som gjerne vil ha en overmadrass som er komfortabel, støttende og miljøvennlig, så er Mayan Green det helt riktige valget. Overmadrassen er et 100% rent naturprodukt, og består av organisk latexfyll og et naturlig utvunnet Tencelbetrekk av FSC-sertifiserte trefibre. Madrassen er derfor veldig allergivennlig, og den er dessuten den eneste overmadrassen på markedet som er 100% organisk og CO2-nøytral.

Men fokuset ligger ikke kun på den bæredyktige profilen. Komforten og kvaliteten er suveren, og med en 5 centimeters tykk latexkjerne er du sikret omfattende støtte gjennom hele natten. Og på grunn av den elastiske latexen, passer Mayan Green perfekt for alle mennesker, uansett vektklasse.

For alle vektklasser

Mayan Green har en densistet på 85kg/m3. Densiteten er et uttrykk for den motstanden madrassen gir når du legger deg på den. Jo høyere densitet, jo bedre støtte. Og en densitet på hele 85kg/m3 er veldig høyt sammenlignet med allminnelige overmadrasser.

Motstanden vil tilpasse seg individuelt til din vekt, og det er nettopp på grunn av den høye densiteten at Mayan Green kan anbefales til alle uansett vektklasse. Mayan Green er en overmadrass av den aller høyeste kvalitet, noe de amnge sertifiseringene vitner om. Den har blant annet blitt tildelt OEKO-TEX®- og Rainforrest Alliance-sertifiseringene, bare for å nevne to av mange.